Gizlilik ayarları
Güncelleme: 8 Ekim 2026
Gizlilik ve güvenlik ekranında şunları seçebilirsin:
- Çevrimiçi durumu: Kapalıysa arkadaşların seni çevrimiçi göremez.
- Okundu bilgisi: Mesajlarındaki "Görüldü" bilgisi (iki tarafta da açık olmalıdır).
- Konum: Eşleştiğin kişilere şehrini, yalnızca ülkeni ya da hiçbirini gösterme.
- Herkese açık profil: Açıksa, daha önce eşleşmediğin kişiler de sana arkadaşlık isteği gönderebilir. Kapalıyken yalnızca eşleştiğin ya da kullanıcı adını bilen kişiler gönderebilir.